De feestdagen en kerstvakantie is afgelopen en zo beetje bij beetje maken we ons hier in huis weer op voor het “normale” leven. En eerlijk gezegd vind ik dit heerlijk, altijd weer fijn als alles weer normaal wordt. Zeker in zo’n periode van makkelijker eten merk ik altijd weer dat mijn lijf daardoor niet lekker aan voelt. Ik ben nu al bezig voor een eetplanning voor komende week.

Ik heb een aantal jaren gekozen voor meer structuur in mijn eetgedrag, Meer structuur in mijn werkgedrag. Meer structuur in mijn beweeggedrag, dit heeft voor mij heel veel winst opgeleverd.

Ik voel mij veel fitter, mijn gewicht is al jaren stabiel. En als het een keer fout gaat (menselijk) komt dat gewoon dat ik de structuur heb losgelaten. Door dat je een lange tijd structuur heb aangebracht gaat je lichaam hier ook om vragen, Het voelt gewoon niet goed als het dan anders gaat.

Wat een goede tip is, weet van te voren wat je gaat eten laat je niet verassen want dan gaat het fout. Iedere avond na het eten schrijf je op wat je de volgende dag gaat eten. Ochtend-Middag-Avond-Tussendoortjes. Mocht je dan nog dingen moeten voorbereiden, dan regel je dat gelijk.

Pak wat vaker een week menu van het PS. food & lifestyle kookboek. Dan ben je al klaar voor een hele week.

Meer weten over afvallen structuur-bewegen-verandering etc. maak dan een afspraak met Body-Progress en ik ga jouw helpen. Als ik het kan dan kan jij het ook.