Wat kost het PS. food & lifestyle afslankprogramma?

Ik snap dat je ongeveer wilt weten wat je investering in het afslankprogramma is. Alhoewel het helemaal afhankelijk is van hoeveel je zelf wilt afvallen en hoe lang je daarmee bezig bent, kan je in het algemeen wel het volgende aanhouden.

Starterspakket

Je start met een PS. food & lifestyle-Starterkit met daarin 7 dagdoosjes, voor iedere dag een apart doosje met producten. Dit starterspakket kost € 159,-.

Naast uitgebreide startinformatie met een weekmenu, bevat het pakket ook een shaker, vitamines en mineralen voor een maand en onze topper het PS. food & lifestyle kookboek! Een mooie start om ook bekend te raken met de verschillende smaken. Maar los bestellen kan natuurlijk ook. Keuze genoeg!

Maaltijden

De PS. food & lifestyle producten zijn uitgebalanceerd en de samenstelling is bijzonder belangrijk om op een gezonde manier af te slanken. Verzeker jezelf ervan dat je geen kopieën neemt, maar dat je de echte PS. food & lifestyle producten gebruikt.

Als we kijken naar het gewichtsverlies, dan zie ik dat vrouwen gemiddeld 1-1,5 kg in de week verliezen en mannen gemiddeld 1,5-2 kg in de week.  Daarmee kan je een inschatting maken van hoe lang je ongeveer bezig bent.

Een PS. food & lifestyle maaltijd of eetmoment kost ongeveer €2,65 – €3,65. Gemiddeld gebruik je 4-5 maaltijden (vrouwen) of 5-6 maaltijden (mannen) van PS. food & lifestyle. Heb je dus 5 PS. food & lifestyle eetmomenten dan ben je gemiddeld 15 euro per dag kwijt en gemiddeld 100 euro in de week. De PS. food & lifestyle producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken.

Coaching

De coaching tijdens het PS. food & lifestyle afslankprogramma is inbegrepen (bij een minimale afname van 4 doosjes). De coaching bestaat uit wekelijkse consulten van ongeveer 20-30 minuten.

En als je er dan bent, ga je in de volgende fasen het aantal PS. food & lifestyle producten afbouwen. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding, ik begeleid je nog een jaar, zodat je je leven lang je streefgewicht behoudt. Het is namelijk heel erg belangrijk ook in die fase de juiste voeding in te nemen om geen jojo-effect te krijgen. Elke maand gaan we even zitten, samen kijken hoe het gaat en wordt er een uitgebreide lichaamsmeting gedaan. Zoals je gewent bent bij ons.

  • Foto voor en na het programma
  • Centimeters iedere 14 dagen
  • Bloeddruk bij nodig
  • Gebruik van de Health monitor voor de body Anelyse
  • Afgedrukt op A4
  • Mee doen met de div. aktie van PS. food & lifestyle voor het e.v.  -winnen van een fotoshoot.

Gratis kennismakingsgesprek

Wil je meer informatie of ben je benieuwd of PS. food & lifestyle wat voor jou is, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een GRATIS advies en kennismakingsgesprek t.w.v. € 49,-