Wat is PS. food & lifestyle

  • Professionele begeleiding
  • Voedingsprogramma op maat
  • Lekker en gezond eten
  • Een gezonde levensstijl

Persoonlijke begeleiding

Wil jij al langere tijd gezond leven, maar weet je niet goed hoe? Verval je telkens opnieuw in een ongezond eetpatroon?

Samen met PS. food & lifestyle krijg je grip op een gezonde lifestyle. Een programma dat eenvoudig past in je dagelijks leven. Hierdoor is het gemakkelijk vol te houden en dat geeft je precies de motivatie die je nodig hebt. Niet zomaar voor een paar weken, maar voor heel je leven. Zo zit je binnenkort weer lekker in je vel en barst je van de energie!

De voordelen van PS. food & lifestyle:

  • Een persoonlijk stappenplan
  • Intensieve begeleiding van je voedingscoach
  • Lekkere én verantwoorde producten
  • Een gezonde lifestyle die je kunt volhouden
  • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
  • Behoud van je spiermassa

hoe_werkt_PS. food & lifestyle_body_progress

Wat mag je eten?

De kracht van PS. food & lifestyle? Niet minder eten, maar anders eten. We weten hoe lastig het is om de juiste balans tussen verantwoord en lekker eten te vinden. Natuurlijk heb je geen zin in weinig of eenzijdig eten. PS. food & lifestyle heeft een programma ontwikkeld waarin je smakelijk én gezond leert eten. Zo houd jij een verantwoorde levensstijl pas echt vol.

Het programma bestaat uit een voedingspatroon op basis van koolhydraatarme en eiwitrijke producten. Met ongeveer zes maaltijden per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd én lekker. Denk hierbij aan de combinatie van PS. food & lifestyle producten, verse groenten, vlees, vis en eieren. Je leert wat gezond eten precies inhoudt en we geven je tal van handige tips en eenvoudige recepten. Met PS. food & lifestyle kun je een hele dag volop genieten.

Stappenplan

Om jouw programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie, heb je eerst een uitgebreid vrijblijvend intake gesprek. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan geef ik je een advies. Elke week bespreken we samen uitgebreid je vorderingen en doorloop je simpel en doeltreffend de drie fases van het PS. food & lifestyle programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt.

Contact

Jouw gezondheid is het allerbelangrijkst. Daarom zijn we nu extra voorzichtig. Begeleiding via een telefonisch of videoconsult is daarom ook mogelijk. Body-Progress staat klaar voor al jouw vragen via whatsapp (06-18643949) en/of e-mail.