Regelmatig is PS. food & lifestyle via diverse media in het nieuws. Bekijk hier enkele videos van mensen en hun ervaring met PS. food & lifestyle.

PS. food & lifestyle Center van de maand juli

In de maand juli 2018 is Body-Progress het PS. food & lifestyle Center van de maand.

Lees hier het hele artikel

Renate is 20 jaar en woont in Nieuwegein.

‘Ik wilde afgelopen lente echt wat aan mijn gewicht doen. Ik was mijn overgewicht helemaal zat, en winkelen vond ik ook niet leuk meer. Mijn moeder zag een advertentie van PS. food & lifestyle, en ik heb een afspraak gemaakt voor een consulent bij mij in de buurt. Dat was Hennie. Ik dacht: ‘Als ik het nú niet doe, blijf ik het maar uitstellen…’.
Ik heb het dieet als heel positief ervaren, met 6 eetmomenten met lekkere producten van PS. food & lifestyle, aangevuld met groenten en vlees.

Interview in het blad For You.  Het artikel kun je HIER lezen. (PDF)

Gepubliceerd op 28 sep. 2015

Zangeres Nathalie Makoma is afgevallen met PS. food & lifestyle. Bekijk hier haar verhaal…

Gepubliceerd op 9 mei. 2013

Koffietijd – Afvallen met PS. food & lifestyle – De finale
Hilma en Femke, moeder en dochter, en schoondochter Daniëlle gingen onder begeleiding van de diëtistes de uitdaging aan en hielden ons de afgelopen 10 weken op de hoogte van hun voortgang. Aan het einde van de rit mogen de resultaten er zijn.

Gepubliceerd op 17 feb. 2014

Op zondag 16 februari 2014 was PS. food & lifestyle alweer voor de 3e keer te zien in het nieuwe RTL4 programma BeautyENZO.