Mijn naam is Hennie Broekhuizen, sinds 2005 eigenaresse van Praktijk Body-Progress in Nieuwegein. Het is voor mij nog steeds een geweldige uitdaging om mensen te helpen weer op te bloeien, hier ga ik zelf ook van stralen! Zeker als je ziet dat hun energie en fitheid weer helemaal terug komt. Bij Body-Progress sta je er niet alleen voor. Samenwerken is voor mij als coach heel belangrijk en dat doe ik nu al 13 jaar met heel veel succes.

De honger naar kennis is bij mij altijd aanwezig en van deze kennis houd ik je graag op de hoogte. Ik ben gediplomeerd in voedingskunde, orthomoleculaire suppletie, stressbeheersing, en Reiki master.

Zeker in de voeding met alle nieuwe ontwikkelingen en trends is het belangrijk dat je goed op de hoogte blijft. Mijn streven is dat jij weer een relaxte relatie met voeding gaat krijgen. Geen stress en paniek als het een keertje fout gaat. Hier leren wij alleen maar van. Ik probeer de triggers en valkuilen in je eetgedrag te vinden. Belangrijk is ook dat je beseft dat we niet allemaal gelijk zijn.

Tijdens het PS. food & lifestyle Programma leer ik jou een nieuwe levensstijl aan. Het is daarbij van belang dat we kijken naar jouw bouw, spieren, leeftijd, vocht, bewegen (actief of passief), beperkingen etc. Dit zijn belangrijke gegevens waar ik als coach zeker rekening mee houd. Ook geef ik duidelijke en eerlijke uitleg tijdens de intake. Daar hou ik van, je voorkomt zo (eventuele) teleurstellingen. Op deze manier leren wij elkaar goed kennen, wij gaan samen het traject in. Mijn praktijk is laagdrempelig en dat wordt altijd als heel positief ervaren. Ik wil dat jij weer goed in je vel komt te zitten.

Mijn lijfspreuk is dan ook: “Doe het nu, later bestaat niet!”. Ook als je nog in dubio bent, maak een afspraak voor een gratis intakegesprek en advies. Of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via info@body-progress.nl of 030-6066354 | 06-18643949.