Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 1 minuut
Totaal 16 minuten
Aantal personen 1 Persoon
Calorieën 233 kcal

Bereidingswijze

  1. Meng de witte kool met de witlof en leg op een bord. Schik de tomatenpartjes en kipreepjes hierop. Strooi hier de cayennepeper overheen.
    Maak een dressing van een beetje magere kwark, azijn en 1 theelepel zoetstof en verdeel over de salade. Garneer met enkele blaadjes basilicum.

    Tip: lekker met croutons van sojanootjes of sojabolletjes

  2. Ingrediënten
    120 g gerookte kipfilet, in reepjes
    1 tomaat, in partjes
    1 stonkje witlof, fijngesneden
    1 handje witte kool, fijngesneden
    1 tl cayennepeper
    1 el magere kwark
    1 el azijn
    1 tl zoetstof1 takje basilicum

  3. ----------

    5.6 gram koolhydraten
    4.5 gram vet
    41.7 gram eiwitten