Sporten met een personal coach deed ik al een paar jaar, maar de vrouwelijke rondingen werden niet minder. En dan komt de dag dat je denkt dit moet anders. Via Wilma van mijn favoriete winkel Twee zussen IJsselstein kreeg ik de tip om te starten met PS. food & lifestyle. Ik heb gelijk contact gezocht met PS. food & lifestyle coach Hennie Broekhuizen van Body-Progress Nieuwegein, en de week erna ben ik gestart.

Het uitgebreide assortiment aan producten (120) direct uit voorraad maakt het zeer aantrekkelijk om dit vol te houden. Je streef gewicht verleg je daardoor sneller. Inmiddels ben ik 13 kilo afgevallen en al veel mensen in mijn omgeving enthousiast naar Hennie gestuurd. Ik gun iedereen het effect van PS. food & lifestyle.

Net terug van een geweldige zomer vakantie, waar ik elke dag met een glimlach het strand op ben gelopen. Wie wil dat nou niet?

Natasja Koppen uit IJsselstein