Jolanda den Dulk, 56 jaar uit Montfoort
Ik zat niet lekker in mijn vel en ik wilde graag afvallen. Ik kwam in contact met Hennie Broekhuizen van Body Progress in Nieuwegein. Ik heb eerst een informatiegesprek met haar gehad en heeft zij verschillende metingen bij mij uitgevoerd. Ik besloot te starten met het PS. food & lifestyle programma. Wekelijk werd ik persoonlijk begeleid door Hennie die mij steeds nieuwe adviezen en tips gaf.
Het PS. food & lifestyle programma is zeer prettig. Ik mocht zes keer op een dag eten en de producten waren heerlijk.

Dankzij Hennie en PS. food & lifestyle weet ik dat ik voor altijd vaarwel zeg tegen mijn overtollige kilo’s. Ik ben nu klaar voor de volgende fase, het stabiliseren van mijn gewicht. Ik kan weer achter mijn kleinkinderen aan hollen zonder te hijgen. Ik vind het vervolgtraject erg spannend maar ik weet zeker dat het mij gaat lukken met de tools, adviezen en persoonlijke begeleiding van Body Progress en PS. food & lifestyle.