Margreet Scheffers, uit IJsselstein
Ik zag dat het bij mijn dochter Natasja zo goed ging met het PS. food & lifestyle dieet. Hier wilde ik meer van weten. Ik ben met haar meegegaan naar Body-Progress in Nieuwegein. Ik was gelijk om, dit wilde ik ook! Met veel enthousiasme werd alles aan mij uitgelegd over het dieet, dit alles vrijblijvend. Er hing een sfeer van “No Nonsens“ en veel duidelijkheid. Hier hou ik van.

Ik ben dan ook direct gestart met het PS. food & lifestyle afslankprogramma. Nadat bleek dat ik ook inderdaad de eerste week al gewicht kwijt was, werd ik gedreven! Mede omdat het duidelijk was dat het voor mijn gezondheid beter was enkele kilo’s kwijt te raken. Het ging mij zo makkelijk af, ik kon heerlijke gerechten maken uit het mooie PS. food & lifestyle kookboek.

Uiteindelijk heb ik mijn streefgewicht bereikt met PS. food & lifestyle!