In augustus 2017 na de zomervakantie was ik klaar met alle excuses: drie kinderen op de wereld gezet, drukke baan, veel etentjes, even bijkomen met een wijntje, snaaien tijdens het koken, geen tijd om te sporten en ga zo maar door. Ik heb zoveel discipline, maar waarom lukt het niet om een gezond eetpatroon te krijgen. Ieder hype heb ik wel opgepakt maar zonder blijvend resultaat. Door een bericht van een vriendin ben ik in contact gekomen PS. food & lifestyle Coach Hennie Broekhuizen van Body-Progress.

Het afvallen op zich was niet de grootste uitdaging maar het ontwikkelen van een gezond eetpatroon daar ging het mij om. Het programma en de producten van PS. food & lifestyle waren voor mij een houvast en gaven structuur. Daarnaast ben ik gaan sporten onder begeleiding van Niek Helmes, 2 uur per week en vooral krachttraining. De combinatie van geen suiker, weinig koolhydraten, veel eiwitten en sporten maakt dat mijn oude gewicht weer terug is.

Samen met Hennie bouw ik nu de PS. food & lifestyle producten af en ga ik weer “gewoon” eten. En dat vind ik nog best een spannend traject. Maar ik weet nu waar ik op moet letten en bovenal wat ik nodig heb om gezond op gewicht te blijven. Ik blijf voorlopig nog naar Hennie gaan totdat ik over een langere periode op hetzelfde gewicht ben gebleven.

Melanie Dormeal (48) uit IJsselstein