Ik was er helemaal klaar mee dat mijn lichaam mij in de weg zat. Kon geen leuke kleren meer aan en mijn buik zat in de weg als ik mijn schoenen aan deed. Eerdere pogingen die sneuvelde al snel na een aantal kilo’s kwijt geraakt te zijn. Het was tijd voor een structurele verandering.

Die heb ik gevonden bij Hennie Broekhuizen van Body-Progress in Nieuwegein die mij, en mijn vrouw, de begeleiding heeft gegeven die ik nodig had.

Door het samen te doen is het eigenlijk zonder al teveel problemen gelukt, al viel het mij zwaar om iets minder- en iets minder regelmatig een alcoholisch drankje te doen.

Maar het allerbelangrijkste is dat ik verwachte een hongergevoel te krijgen, maar dat is zeker niet het geval geweest. Door gebruik te maken van de recepten van PS. food & lifestyle, is zelfs de smaak voor het eten verbeterd.

Wij blijven op deze manier genieten van eten en drinken, maar hebben de overtuiging dat de kilo’s onder controle blijven.

Voor de finaal foto zijn wij, voor kleding advies wezen winkelen bij heren modezaak Only for men in Nieuwegein. Dit was een hele leuke ervaring, zeker ook omdat het nu een keer over een man gaat.

De tips en de adviezen die wij ontvingen waren echt Top. Je gaat na het afvallen ook anders kleden.

Je krijgt weer je eigen stijl terug en veel meer zelfvertrouwen.

Terug naar waar jij je happy bij voelt.