Graag breng ik je op de hoogte van mijn nieuwe service! Juist in deze moeilijke tijd waarin gezondheid zeer belangrijk is, wil ik jou toch mijn hulp en ondersteuning kunnen bieden. Buiten dat ik nog steeds voor je klaar sta met een (online) consult, bied ik nu ook de mogelijkheid om je PS. food & lifestyle producten zelf te bestellen via de PS. food & lifestyle webshop en deze rechtstreeks bij je thuis te laten bezorgen.

powerslim_thuisbezorgservice

Het enige wat veranderd is dat we een video of telefonisch consult inplannen. Daarbij is het wenselijk dat je deze dag jezelf weegt en of meet. Belangrijk om te weten is dat je altijd kunt switchen, het is geen probleem wanneer je een afspraak plotseling online wilt uitvoeren of dat je toch maar liever langskomt.

Uiteraard is de service inclusief de begeleiding die je gewend bent, maar dan online. Dat is fijn want dan krijg je toch nog dat steuntje in de rug.

powerslim_thuisbezorgservice_body_progress

Aanmelden

Wil jij gebruik maken van deze service? Laat het mij dan weten, dan zorg ik ervoor dat je eenvoudig en snel je bestelling via de PS. food & lifestyle webshop kunt plaatsen, afrekenen en thuis kunt laten bezorgen.

Neem contact op door te bellen naar 06-18643949 of vul het contactformulier in.