In mijn hoofd was ik al heel vaak bezig geweest met afvallen maar in de praktijk zorgde dit er alleen maar voor dat er meer bij kwam.

In mijn omgeving zag ik iemand heel mooi afvallen, ze ging weer stralen en had energie. Dat was het moment waarop ik het besluit nam dat ik dat ook wilde en bij haar heb uitgevraagd hoe zij dat nu deed. Want me nog een keertje schamen om in bikini naar het strand te gaan daar had ik geen zin meer in! Haar verhaal maakte me enthousiast en hierdoor ben ik bij Body-Progress Nieuwegein en uitgekomen.

Mijn coach Hennie heeft mij heel goed begeleidt en kijkt naar wat jij als persoon nodig hebt. Ze heeft veel kennis van voeding en de juiste samenstelling van een maaltijd. De eerste paar dagen waren zeker niet eenvoudig. ik kreeg heel erg last van hoofdpijn. Dit bleek te maken te hebben met een suiker detox. Hennie heeft me aangemoedigd door te zetten en op dag 3 werd ik wakker zonder hoofdpijn maar vooral met meer energie!

Door met de PS. food & lifestyle starterskit te beginnen krijg je een mooie indruk van verschillende producten en kan je bekijken wat er bij  jou past. Er is zoveel mogelijk dat je echt geen honger hoeft te hebben en met een helder plan je eetpatroon aan leert passen.

De combinatie met een drukke baan ging prima. Voor tips en trucs kan ik altijd bij Hennie terecht! Ik blijf bij Hennie om op gewicht te blijven en een stok achter de deur te hebben om niet terug te vallen in oude patronen. Inmiddels zit ik in de PS. food & lifestyle Balance fase. ook die producten zijn lekker en voorkomen dat je terugvalt in producten waar net iets te veel suiker in zit.

Afvallen is niet eenvoudig maar met Hennie wel een stuk leuker! Ik weet dat ik bij haar in goede handen ben!

Nathalie