Begin April 2018 ging ik met de golfclub een week golfen in Spanje, net daarvoor was ik tot de conclusie gekomen dat ik echt iets aan mijn levensstijl moest gaan doen.

PS. food & lifestyle afvallen ijsselsteinHennie Broekhuizen kende ik via het golfen. Ik wist dat ze PS. food & lifestyle coach is bij Body Progress, een PS. food & lifestyle center bij mij in de buurt, en heb haar site opgezocht. Ik maakte gelijk een afspraak voor de eerste dag na mijn vakantie.

Tijdens de eerste afspraak schrok ik van mijn meting maar met de positieve instelling van Hennie en het starterspakket ging ik aan de slag met PS. food & lifestyle. Tot mijn grote verbazing bleek het helemaal niet moeilijk te zijn om de eerste week door te komen met de duidelijke uitleg van Hennie en de gevarieerde producten uit het starterspakket.

Al na de eerste week voelde ik me super. Ik ging zelfs minimaal drie keer in de week wandelen en steeds een stukje verder. Dat was heerlijk. Lekker naar buiten en ik kreeg meteen wat lichaamsbeweging, want ik ben namelijk geen fan van sporten in een sportschool.

Ik maakte aanpassingen in mijn eetpatroon. Ik at 6 keer op een dag en had een ruime keuze uit de producten van PS. food & lifestyle. De één vond ik lekkerder dan de andere. Ook de menu’s uit het kookboek waren makkelijk te maken en erg smakelijk.

Door de wekelijkse bezoeken aan mijn PS. food & lifestyle coach heb ik mijn doel weten te bereiken. Door haar positieve instelling, enthousiasme en kennis van zaken is het me gelukt en zal het me met haar begeleiding ook lukken om in balans te blijven.

Annemieke van den Broek, 56 Jaar uit IJsselstein