Afgelopen zomer was het echt genoeg: ik wilde me weer fit en energiek voelen om de combinatie van een drukke baan en een gezin weer met plezier te kunnen maken. De knop moest gewoon om! Ik had al eerder met succes een eiwitdieet gevolgd, maar was toch weer in oude gewoontes vervallen.

Ik had mijn doelstelling vooraf voorzichtig ingesteld met het idee dat alle beetjes helpen. Mijn coach Hennie Broekhuizen van Body-Progress Nieuwegein voorspelde dat ik mijn eigen doelstelling makkelijk zou gaan halen. Ik was vooral benieuwd of ik de lange periode met eiwitproducten zou gaan volhouden. De vorige keer was ik de zakjes met poeder en de sla na een tijdje flink zat.

Ik was gelijk al verrast door de variatie van de producten in het starterspakket en vooral ook door de handige PS. food & lifestyle menu’s met de bijbehorende boodschappenlijst. PS. food & lifestyle ging mee op vakantie en de hardloopschoenen kwamen weer uit de kast. In de periode daarna zag ik bij Hennie tijdens de consulten iedere week verbetering, en op mijn hardloopapp zag ik dat ik iedere week sneller en langer kon lopen.

Inmiddels ben ik aan het afbouwen. De ene keer gaat het me gemakkelijk af en soms is het weer even zoeken. Met de hulp van Hennie lukt het iedere keer weer om het evenwicht terug te vinden en voel ik me weer fit en heerlijk in mijn vel!

Bedankt Hennie en PS. food & lifestyle

Denyse Davelaar


Fotograaf: Paul van Dungen
Kleding advies: Mode zaak de twee Zussen Ijsselstein
Personal Coach: Hennie Broekhuizen van Body-Progress