De zomer is weer in aantocht en als je nog voor de zomer wat kilo’s kwijt wil raken, is dit hét moment om te starten. Met PS. food & lifestyle verander je je levensstijl niet voor korte tijd, maar voor heel je leven. Omdat een verandering in je levensstijl in het begin wat wennen is, hebben we de frisse zomerstart ontwikkeld. Een mini-challenge met start 14 of 22 mei 2018.

De frisse zomerstart is een mini-challenge, zodat jij PS. food & lifestyle gewoon eens uit kunt proberen. Start je met het PS. food & lifestyle programma tijdens de actiecampagne, dan ontvang jij naast 14 dagen ondersteunende emails ook een zomermagazine vol leuke tips, verhalen en recepten én een luxe lunchpot met PS. food & lifestyle logo, van hoge kwaliteit t.w.v. € 14,99.

Hoe werkt het?

Met de Body-Progress Frisse Zomerstart, start je met het PS. food & lifestyle voedingsprogramma en krijg je dagelijkse tips, adviezen en recepten voor thuis. Dit alles onder mijn wekelijkse persoonlijke begeleiding. Vanaf nu kun je een Afspraak inplannen voor een gratis advies- en kennismakingsgesprek waarbij een persoonlijk plan wordt opgesteld en het PS. food & lifestyle programma wordt uitgelegd.

PS. food & lifestyle is een manier om op gewicht te komen én te blijven. Je werkt naar een gezonde en gevarieerde lifestyle toe, en voorkomt hiermee het welbekende jojo-effect. Je staat er niet alleen voor, ik ben jouw stok achter de deur en begeleid je naar je streefgewicht toe. En ook daarna begeleid ik je nog een jaar lang om terugval te voorkomen.

Voordelen van Power Slim:

  • 5 tot 6 eetmomenten per dag dus geen hongergevoel
  • Het snelle resultaat houdt je gemotiveerd
  • Wetenschappelijk onderbouwd
  • Verlaging van bloeddruk
  • Verbetering diabetes type 2
Hennie-Broekhuizen

Wanneer start de Frisse Zomerstart?

Vanaf nu starten wij met de kick off. In de komende weken kun je langskomen voor een intake waarbij een behandelplan wordt opgesteld en het programma wordt uitgelegd. De mini-challenge start  14 of 22 mei. Je kiest één van deze data en dan starten we met alle deelnemers met de frisse zomerstart. In die komende 14 dagen wordt je voorzien van coaching, voedingsadvies, recepten en tips. Kortom, in 14 dagen slanker en fitter.

Ben jij er écht klaar voor en wil je er voor de volle 100% voor gaan? Wil jij deze zomer weer zelfverzekerd over het strand lopen? Meld je dan nu aan voor de frisse zomerstart en ga samen met mij de strijd aan te gaan tegen die overtollige kilo’s.

* 14 dagen coaching
* 14 dagen voedingsadvies
* 14 dagen oefeningen
* 14 dagen tips….

Kortom, in 14 dagen slank, strak en fit!
De ervaring leert dat iemand met 20 kilo overgewicht de eerste 2 weken zo’n 3-5 kilo blijvend gewicht kan verliezen.

Wat kost de frisse zomerstart?

Vaak starten we met een starterspakket om je wegwijs te maken met het programma. Dit bevat 46 verschillende PS. food & lifestyle producten.

Je kunt dan ook meteen proeven wat je wel en niet lekker vind. Daar kan dan vervolgens rekening mee gehouden worden en dan krijg je meteen een goede kijk in het assortiment. Het toegevoegde weekmenu zal je hierin wegwijs maken.

Verder zit er in het starterspakket een gratis kookboek ter waarde van 14,95 euro, met de meest heerlijke recepten die makkelijk te bereiden zijn, een shaker, multi-vitaminen en acido slim (mineraal supplementen) en nu tijdens de actieperiode een zomermagazine vol leuke tips, verhalen en recepten én een luxe lunchpot met PS. food & lifestyle logo, van hoge kwaliteit t.w.v. € 14,99.

Het pakket is voor 8 tot 11 dagen en bedraagt 159 euro. Nu tijdelijk voor de zomerstart 149,00 euro.

Daarna stellen we een weekmenu samen aan de hand van producten die jij het lekkerste vind. Gemiddeld besteed je tijdens de 1e strikte fase 12,5 tot 15 euro per dag.

Om tot een goed resultaat te komen is de wekelijkse coaching geheel GRATIS bij minimale afname van 3 doosjes PS. food & lifestyle producten.

Ben je benieuwd naar jouw persoonlijke kostenplaatje, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek. In dit adviesgesprek word precies verteld hoe er aan de slag word gegaan!