Ik loop al jaren hard, wel 8 à 10 km per keer en dat iedere week. Daarnaast fiets ik elke dag naar mijn werk, heen en terug samen 32 kilometer. Maar wat ik ook deed, ik werd steeds zwaarder doordat mijn hormoonhuishouding compleet in de war raakte.

Vorig jaar juni vond ik het genoeg! Ik kreeg ondertussen ook meer moeite met hardlopen. Ik kwam voor mijn gevoel niet meer vooruit en mijn artrose knie ging steeds meer opspelen. Ik voelde me niet meer lekker in mijn vel.

Samen met mijn man besloot ik om gezonder te gaan eten. Onder begeleiding van Body-Progress in Nieuwegein, zijn we ons eetpatroon gaan aanpassen.

Omdat we er samen voor gingen was het heel erg gemakkelijk. Je steunt elkaar en kookt samen lekkere gerechten. Vanaf het begin hebben we er weer plezier in om heerlijk te eten. Nog steeds proberen we de nieuwe koolhydraatarme recepten op de site. Allemaal even lekker en gezond!

Inmiddels hebben we beide ons doel bereikt en zijn we aan het stabiliseren. Ik voel me super! Binnenkort vier ik een mooi feest met familie en vrienden ter ere van mijn 50e verjaardag en ik voel me super in mijn feest outfit!

Ik heb alles weer onder controle! Ik eet gezonder en bewuster, maak lekkere gerechten met behulp van de PS. food & lifestyle recepten, sport twee keer in de week in de sportschool en loop nog steeds hard.  Dit gaat weer veel gemakkelijker! Heerlijk hoor, 50 jaar en ik voel me weer jong. Ik ben heel erg blij met mijn coach Hennie van Body-Progress. Hennie Weet je er doorheen te halen als het even tegen zit.

Duidelijke antwoorden en kennis over voeding – eetgedrag. Hier heb ik heel veel van geleerd. Een echte coach die weet waar ze het over heeft.

Corina van Zijl, 50 Jaar uit IJsselstein