Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer.

Wie wil dat nu niet. Met een grote glimlach naar het strand.

Natasja Koppen uit IJsselstein
Sporten met een personal coach deed ik al een paar jaar, maar de vrouwelijke rondingen werden niet minder. En dan komt de dag dat je denkt dit moet anders.
Via Wilma van mijn favoriete winkel Twee zussen IJsselstein kreeg ik de tip om te starten met PS. food & lifestyle. Ik heb gelijk contact gezocht met PS. food & lifestyle coach Hennie Broekhuizen van Body-Progress Nieuwegein, en de week erna ben ik gestart.
Het uitgebreide assortiment aan producten (120) direct uit voorraad maakt het zeer aantrekkelijk om dit vol te houden. Je streef gewicht verleg je daardoor sneller.
Inmiddels ben ik 13 kilo afgevallen en al veel mensen in mijn omgeving enthousiast naar Hennie gestuurd. Ik gun iedereen het effect van PS. food & lifestyle.
Net terug van een geweldige zomer vakantie, waar ik elke dag met een glimlach het strand op ben gelopen. Wie wil dat nou niet?

Voorzichtig begin ik te wennen aan al die leuke complimenten.

Margreet Scheffers, uit IJsselstein
Ik zag dat het bij mijn dochter Natasja zo goed ging met het PS. food & lifestyle dieet. Hier wilde ik meer van weten. Ik ben met haar meegegaan naar Body-Progress in Nieuwegein. Ik was gelijk om, dit wilde ik ook! Met veel enthousiasme werd alles aan mij uitgelegd over het dieet, dit alles vrijblijvend. Er hing een sfeer van “No Nonsens“ en veel duidelijkheid. Hier hou ik van.

Ik ben dan ook direct gestart met het PS. food & lifestyle afslankprogramma. Nadat bleek dat ik ook inderdaad de eerste week al gewicht kwijt was, werd ik gedreven! Mede omdat het duidelijk was dat het voor mijn gezondheid beter was enkele kilo’s kwijt te raken. Het ging mij zo makkelijk af, ik kon heerlijke gerechten maken uit het mooie PS. food & lifestyle kookboek.

Uiteindelijk heb ik mijn streefgewicht bereikt met PS. food & lifestyle!

Nu wordt het voor mij nog leuker om modeshows te lopen!

Bianca Veldhuisen, 48 jaar uit Nieuwegein
Mijn naam is Bianca Veldhuisen, getrouwd en moeder. 5 oktober ben ik begonnen met het PS. food & lifestyle afslankprogramma. Ik zat niet lekker in mijn vel. Dit gevoel was ik zat.
Een vriendin van mij was afgevallen met het PS. food & lifestyle programma en raden mij het ook aan. Nu is het mijn beurt.
Ik ben naar Hennie van Bodyprogress in Nieuwegein gegaan en werd helemaal enthousiast. De volgende dag ben ik van start gegaan met het PS. food & lifestyle programma en op de dag van vandaag kost het me geen enkele moeite. Er zijn erg veel lekkere producten.

Ik loop ieder jaar twee keer mee met een modeshow van een mooie kledingwinkel, Il Sogno in Nieuwegein. Dit jaar loop ik eindelijk zelfverzekerd op de catwalk.
Ik ben erg blij met mijn nieuwe ik. Ik kan het iedereen aanraden om te beginnen met PS. food & lifestyle.

Ik kan weer vol energie met mijn kleinkinderen spelen!

Jolanda den Dulk, 56 jaar uit Montfoort
Ik zat niet lekker in mijn vel en ik wilde graag afvallen. Ik kwam in contact met Hennie Broekhuizen van Body Progress in Nieuwegein. Ik heb eerst een informatiegesprek met haar gehad en heeft zij verschillende metingen bij mij uitgevoerd. Ik besloot te starten met het PS. food & lifestyle programma. Wekelijk werd ik persoonlijk begeleid door Hennie die mij steeds nieuwe adviezen en tips gaf.
Het PS. food & lifestyle programma is zeer prettig. Ik mocht zes keer op een dag eten en de producten waren heerlijk.

Dankzij Hennie en PS. food & lifestyle weet ik dat ik voor altijd vaarwel zeg tegen mijn overtollige kilo’s. Ik ben nu klaar voor de volgende fase, het stabiliseren van mijn gewicht. Ik kan weer achter mijn kleinkinderen aan hollen zonder te hijgen. Ik vind het vervolgtraject erg spannend maar ik weet zeker dat het mij gaat lukken met de tools, adviezen en persoonlijke begeleiding van Body Progress en PS. food & lifestyle.