Nieuw! Producten om op gewicht te blijven: PS. food & lifestyle Balance

Afvallen is één ding maar op gewicht blijven is net zo belangrijk. Tijdens het PS. food & lifestyle programma coach ik je, nadat je je streefgewicht hebt bereikt nog een jaar lang. Zodat je leert om je gezonde leefstijl voort te zetten.

Uit ervaring weet ik dat het soms best lastig kan zijn, om ineens zelf verder te moeten en minder houvast te hebben aan weekmenu’s, PS. food & lifestyle producten en jouw wekelijkse begeleiding. “Kies ik af en toe voor aardappelen en pasta of vermijd ik altijd koolhydraten? En doe ik dit alleen bij de avondmaaltijd of laat ik ook mijn boterhammen in de ochtend achterwege?” Om over alle keus in de supermarkt nog maar niet te spreken. Ik help je graag bij al deze, soms lastige, keuzes!

PS. food & lifestyle_Balance

Om jouw gezonde leefstijl voort te zetten is PS. food & lifestyle Balance ontwikkeld. PS. food & lifestyle Balance is geen programma maar zijn uitgebalanceerde producten, bedoeld om het aanhouden van een koolhydraatarm voedingspatroon zo gemakkelijk en lekker mogelijk te maken. Want we merken allemaal wel eens dat het soms best moeilijk kan zijn, om lekkere maaltijden op tafel te zetten die niet te veel tijd kosten maar wel gezond zijn. Hoe blijf je in balans en bereid je gezonde en lekkere gerechten waarmee je ook je kritische weegschaal in evenwicht houdt?

Om jouw gewicht te behouden adviseer ik je dat je op je eetpatroon blijft letten, en blijvend minder koolhydraten en meer eiwitten eet. Met PS. food & lifestyle Balance kun je genieten van lekkere, alledaagse producten die lager in koolhydraten zijn dan reguliere producten uit de supermarkt. Daarnaast bevatten de producten meer eiwitten waardoor ze een verzadigd gevoel geven. De producten van PS. food & lifestyle Balance zijn door diëtisten ontwikkeld, waarbij koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels optimaal tot elkaar in verhouding staan.

PS. food & lifestyle_BalanceAan alle leuke, fijne en feestelijke momenten van het leven is gedacht, zodat genieten op nummer één blijft staan. Alle producten van PS. food & lifestyle Balance passen in een gezonde levensstijl. Je kunt heerlijk ontbijten, smakelijk lunchen of lang tafelen, lekker snacken en bovenal genieten. Denk bijvoorbeeld aan een smaakvolle spaghetti, verantwoorde muesli, een lekkere reep voor tussendoor of zelfs chocolade-ijs. Door de unieke samenstelling kun je met het hele gezin genieten van de PS. food & lifestyle Balance producten.

Ben je benieuwd naar deze producten van PS. food & lifestyle Balance? Kom snel eens bij me langs en ontdek jouw nieuwe favorieten!

Bel 030-6066354 of 06-18643949 of e-mail naar info@body-progress.nl