PowerSlim betekent niet minder eten, maar ánders eten!
Het afslankprogramma heeft 3 fases met elk ongeveer 6 eetmomenten per dag.

Van afvallen…
In de eerste, strikte fase ga je actief aan de slag met het verliezen van gewicht. Je hebt ongeveer
elke 2,5 uur een eetmoment.

Via de overgangsfase…
In de overgangsfase leer je stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. Langzaam maar zeker
worden de PowerSlim producten vervangen door gewone voedingsproducten.

Naar een stabiel en vitaal leven…
Ook na het behalen van je streefgewicht blijft ik je begeleiden en adviseren. In deze derde en laatste fase eet je alleen nog tussendoortjes van PowerSlim.

Voordelen
* Deskundig advies
* Lekkere producten
* Gezond voedingspatroon
* Makkelijk vol te houden
* Volwaardige, eiwitrijke voeding
* Behoud van spiermassa
* Bevordert de stofwisseling
* Ontwikkeld door diëtisten
* Nazorgtraject gewichtsbehoud

Persoonlijke begeleiding
We vinden het belangrijk dat jij je gewenste gewicht op de lange termijn vast kunt houden. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding tijdens jouw traject.
Om jouw programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie, heb je eerst een uitgebreid intakegesprek met je PowerSlim voedingscoach Hennie Broekhuizen Heideman.
Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan geef ik je een advies.
Je komt wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee je je doelstellingen succesvol kunt behalen. Dat je gewoon lekker kunt blijven eten bij PowerSlim maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Doordat je zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen
honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden.
En ook na het behalen van je streefgewicht blijft ik je begeleiden. Samen met jou investeren we in een blijvend resultaat.

PowerSlim producten
De koolhydraatarme PowerSlim producten zijn met zorg samengesteld en bestaan uit de allerbeste zuivere ingrediënten. Deze producten zijn grotendeels vrij van kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen.
Als het om je gezondheid gaat is alleen het allerbeste goed genoeg. Bij PowerSlim stellen ze daarom de hoogste eisen aan de producten. Een groot deel van het PowerSlim assortiment bevat wel 20 g eiwitten per portie voor meer smaakbeleving en resultaat. De producten
zijngezoet met het natuurlijke Stevia-extract. Ook hebben we een groot deel van onze producten verrijkt met kalium dat bijdraagt tot de instandhouding van een normale bloeddruk, met chroom dat bijdraagt aan de instandhouding van normale bloedsuikergehalten is er de prebiotische vezel inuline toegevoegd. De diëtisten van Powerslim zijn daarmee overtuigd dat PowerSlim de beste producten heeft die op de markt te krijgen zijn.
Het PowerSlim assortiment bestaat uit meer dan 120 producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Direct in de 1ste fase al wordt het programma aangevuld met groenten en vlees of vis.

hoe_werkt_powerslim_body_progress

Wetenschappelijk
Tot voor kort dacht men dat minder calorieën eten de meest effectieve manier was om gewicht te verliezen. Recente wetenschappelijke studies tonen aan dat een verhoogde eiwitinname, met daarnaast een drastische verlaging van de koolhydraat- en vet inname het meest effectief is als
het gaat om verlies van lichaamsvet met behoud van vetvrije massa. (1,2)
Deze methode zorgt er niet alleen voor dat je meer vet verliest, het is ook makkelijker vol te houden. (2) Onderzoek toont ook aan, dat een voedingspatroon rijk aan eiwitten en met een laag suikergehalte de enige manier is, om het bereikte streefgewicht vast te houden op langere termijn. (3)
1) S. Soenen, ‘Efficacy of macronutrients on targeting obesity and beyond’, Universiteit van Maastricht 2010.
2) S. Devkota, D.K. Layman (2010) ‘Protein metabolic roles in treatment of obesity’. Curr.Opin.Clin.Nutr.Metab.Care 13,403-407.
3) P.M. Clifton, D. Condo, J.B. Keogh (2014) ‘Long term weight maintenance after advice to consume low carbohydrate, higher protein diets’.

Lichaamsbeweging
We weten allemaal dat je pas echt blijvend resultaat verkrijgt als je je levensstijl ook blijvend aanpast. Naast goede voeding en langdurige begeleiding door de PowerSlim voedingscoach is lichaamsbeweging onmisbaar om je lichaam gezond, fit en slank te houden.
Stel jezelf doelen die je ook vol kunt houden. Kies daarom een vorm van beweging die bij jou past en overdrijf niet met het aantal uren per week. Als je van geen beweging naar 2 keer per week een halfuurtje gaat ben je al hartstikke goed bezig.

Nazorgtraject gewichtsbehoud (cursus)
Meer informatie.