Regelmatig is PowerSlim via diverse media in het nieuws. Bekijk hier enkele videos van mensen en hun ervaring met PowerSlim.

powerslim Center van de maand juli

In de maand juli 2018 is Body-Progress het PowerSlim Center van de maand.

Lees hier het hele artikel

Renate is 20 jaar en woont in Nieuwegein.

‘Ik wilde afgelopen lente echt wat aan mijn gewicht doen. Ik was mijn overgewicht helemaal zat, en winkelen vond ik ook niet leuk meer. Mijn moeder zag een advertentie van PowerSlim, en ik heb een afspraak gemaakt voor een consulent bij mij in de buurt. Dat was Hennie. Ik dacht: ‘Als ik het nú niet doe, blijf ik het maar uitstellen…’.
Ik heb het dieet als heel positief ervaren, met 6 eetmomenten met lekkere producten van PowerSlim, aangevuld met groenten en vlees.

Interview in het blad For You.  Het artikel kun je HIER lezen. (PDF)

Gepubliceerd op 18 jan. 2017

Body-Progress is uitgekozen door PowerSlim om één van haar klanten te volgen tijdens de afslankchallenge 2017.
Klant Wilma deelt in 3 vlogs haar ervaringen voor de PowerSlim 30 dagen Challenge. Haar vlogs zijn te zien bij diverse TV zenders, zoals TLC, ID, 24 Kitchen, Fox en Comedy Central.

Ook op internet is de video reclame zien via diverse websites en internet TV, zoals CookLoveShare, VTwonen, Libelle, Margriet, YouTube, Facebook en SBS. Daarnaast zijn op 100-en websites banners ingezet om de Challenge te ondersteunen.

Gepubliceerd op 28 sep. 2015

Zangeres Nathalie Makoma is afgevallen met PowerSlim. Bekijk hier haar verhaal…

Gepubliceerd op 9 mei. 2013

Koffietijd – Afvallen met PowerSlim – De finale
Hilma en Femke, moeder en dochter, en schoondochter Daniëlle gingen onder begeleiding van de diëtistes de uitdaging aan en hielden ons de afgelopen 10 weken op de hoogte van hun voortgang. Aan het einde van de rit mogen de resultaten er zijn.

Gepubliceerd op 17 feb. 2014

Op zondag 16 februari 2014 was PowerSlim alweer voor de 3e keer te zien in het nieuwe RTL4 programma BeautyENZO.